DİYARBAKIR / SİLVAN - Şehit Abdülselam Dikici İmam Hatip Ortaokulu

Şehit Abdülselam Dikici İmam Hatip Ortaokulu

Adres
BAYRAMBAŞI MAH. OKUL 1. SK. ŞEHIT ABDULSELAM DIKICI ORTAOKULU BLOK NO 11 SİLVAN / DİYARBAKIR
Vizyon
Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
Misyon
Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
Öğretim Şekli :Tekli öğretim
08:15- 15:00
Öğretmen servisi bulunmakta, öğretmenler özel servis ile ulaşım sağlamaktadır.
Bayrambaşı Mahallesi
İl merkezine 96, ilçe merkezine 18 km uzaklıktadır.